Byggesagkyndig tilbyder bygge- og køberrådgivning

Få hjælp af en bygningsingeniør ved køb og salg

​Min baggrund som uddannet bygningsingeniør og beskikket bygningssagkyndig gør mig kvalificeret som byggerådgiver. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, tilbyggeri og renovering, hvor jeg også kan stå for løbende byggetilsyn.

Jeg tilbyder endvidere køberrådgivning i forbindelse med huskøb, men det kan også være et sommer- eller fritidshus. Jeg er god til at finde potentielle faldgruber og lave skønsmæssige vurderinger af, hvad det vil koste at reparere skader. Jeg er kort sagt den ekspert-ven, som du gerne vil have med, når du skal købe hus.

Derudover har jeg en opfattende erfaring med at lave tilstandsrapporter og energimærkninger. El-rapporter bliver udført af en samarbejdspartner. Dermed kan jeg tilbyde en samlet pakke med alle rapporter i forbindelse med salg af fast ejendom.

Jeg kan blandt andet tilbyde:

  • El-rapport
  • Energimærkning
  • Tilstandsrapport
  • Køberrådgivning
  • Byggerådgivning
  • Andre opgaver for en byggesagkyndig.

Pålidelig, grundig og detaljeorienteret hjælp

Har du brug for en byggesagkyndig? Så kan jeg hjælpe dig. Mit navn er Rune Hansen, og jeg er er uddannet som bygningsingeniør fra DTU. Mit speciale er at hjælpe kunder med at udleve deres boligdrømme i forbindelse med byggeri og boligkøb. Udover bygge- og køberrådgivning laver jeg tilstandsrapporter.

Mange af mine kunder er fra blandt andet Hundested, Halsnæs og Frederiksværk samt resten af Nordsjælland. Jeg er både fleksibel og hurtig, og jeg kan ordne hastesager med 24, 48 eller 72 timers varsel.

Jeg lægger vægt på at være pålidelig, grundig og detaljeorienteret, og derfor springer jeg aldrig over, hvor gærdet er lavest. Samtidig giver jeg mig tid til dialog, hvor jeg lytter til kundernes ønsker og behov. Det kan være årsagen til, at jeg er månedens virksomhed på 3Byggetilbud.

​Hvad koster en byggesagkyndig?

​Mine priser for en byggesagkyndig afhænger af opgaven. Nogle kunder ønsker mindre rådgivning end andre. Dog er der fastlagte regler for omfanget af en tilstandsrapport og energimærkning, men du kan altid forvente en god og billig pris. Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud.

4,9

base​ret på 28 anmeldelser.

Jeg har gode anbefalinger på 3byggetilbud.dk. Klik h​er for at læse alle anbefalinger.

stars

"Anbefaler ham til andre"

Super god service, venlig at snakke med, behagelig person. 

Christian

stars

"Meget tilfreds"

Meget tilfreds med den behandling vi og vores sag fik af Rune

Mikael

stars

"Flinke medarbejdere"

God oplevelse med Rune, flink og løsningsorienteret.

Julie

Kontakt mig

Kontaktoplysninger

Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

Amtsvejen 136

3390 Hundested

Tlf.: 61 26 77 62

E-mail: rune.bygningskonsulent@gmail.com

CVR: 41489537

3byggetilbud.dk

Brug for hjælp?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt