​Energimærkning til familiehuse, flerfamiliehuse og erhverv

Fleksibelt og hurtigt arbejde med en kort leveringstid

​Skal du have lavet en energimærkning? Så kan jeg lave energimærket for dig. Mit navn er Rune Hansen, og jeg er uddannet bygningsingeniør og beskikket bygningssagkyndig. Derudover er jeg energikonsulent, og jeg energimærker enfamiliehuse, flerfamiliehuse og erhverv.

Jeg servicerer husejere i blandt andet Hundested, Frederiksværk og det øvrige Nordsjælland. Jeg er pålidelig, fleksibel og hurtig. Derfor kan du forvente en kort leveringstid, og hastesager kan udføres med 24, 48 eller 72 timers varsel. Jeg er i øvrigt månedens virksomhed på 3Byggetilbud.

​Hvad koster energimærkning?

​Mine priser for energimærkning afhænger af boligens størrelse. Mange af mine kunder ønsker den samlede pakke, som består af energimærke, tilstandsrapport og el-rapport, og her er gennemsnitsprisen 6.000 kroner for en villa. Kontakt mig for at få mere at vide. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Alle boliger skal mærkes ved både salg og udlejning

​Jeg kan lave et energimærke af alt fra et lille hus til en større ejendom såsom et lejlighedskompleks. Derudover laver jeg tilstandsrapporter og el-rapporter. Sidstnævnte i fællesskab med en samarbejdspartner.

En energimærkning synliggør bygningens energiforbrug og giver et overblik over de energimæssige forbedringer, der kan betale sig at udføre. Boliger, offentlige bygninger og erhvervsejendomme til handel og service er omfattet af reglerne. Derfor skal de energimærkes ved både salg og udlejning.

Energimærkeskalaen fra 1998 rækker fra A til G, hvor A er den bedste. Der er senere opstået nye bygningsklasser til lavenergihuse, hvor A2010, A2015 og A2020 er tilføjet skalaen.

Der er forskellige regler for mærkningsordningen. En bolig som for eksempel et enfamiliehus skal have den lille mærkning. Der er ikke længere krav om mærkning af et sommerhus, men det er stadig fordelagtigt ved salg. Mærket gør det nemt for køber at sammenligne de forskellige boligers energimæssige stand, herunder hvad det koster at holde huset varmt og ventileret.

Et flerfamiliehus og visse former for erhverv skal derimod have det store mærke. Et flerfamiliehus kan også være et lejlighedskompleks. Her gælder mærket for samtlige boliger i bygningen. Derfor er det ejerforeningen eller andelsforeningen, som har ansvaret for mærkning af en andelsbolig eller ejerlejlighed.

4,9

base​ret på 28 anmeldelser.

Jeg har gode anbefalinger på 3byggetilbud.dk. Klik h​er for at læse alle anbefalinger.

stars

"Anbefaler ham til andre"

Super god service, venlig at snakke med, behagelig person. 

Christian

stars

"Meget tilfreds"

Meget tilfreds med den behandling vi og vores sag fik af Rune

Mikael

stars

"Flinke medarbejdere"

God oplevelse med Rune, flink og løsningsorienteret.

Julie

Kontakt mig

Kontaktoplysninger

Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

Amtsvejen 136

3390 Hundested

Tlf.: 61 26 77 62

E-mail: rune.bygningskonsulent@gmail.com

CVR: 41489537

3byggetilbud.dk

Brug for hjælp?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt