Tilstandsrapport ved køb og salg af ejendom

Kort leveringstid og hastesager klares fra dag til dag

Skal du bruge en tilstandsrapport? Så lad mig hjælpe dig. Mit navn er Rune Hansen, og jeg er uddannet bygningsingeniør fra DTU og beskikket bygningssagkyndig. Jeg laver tilstandsrapporter på alle former for fast ejendom såsom et hus, et sommerhus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig.

Jeg servicerer kunder i blandt andet Hundested, Halsnæs, Frederiksværk og resten af Nordsjælland. Jeg er både pålidelig, fleksibel og hurtig, og jeg er månedens virksomhed på 3Byggetilbud. Jeg har en kort leveringstid på en uge, mens hastesager kan klares fra dag til dag.

​Hvad koster en tilstandsrapport?

​Mine priser for en tilstandsrapport afhænger af husets størrelse. Gennemsnitsprisen for en villa er 6.000 kroner. En pakke, der også indeholder el-rapport og energimærke, koster omkring 10.000 kroner. Det er en billig løsning, hvis du vil frigøre dig fra ansvar for skjulte fejl og mangler. Bestil et uforpligtende tilbud ved at kontakte mig. Samtidig kan du få flere oplysninger.

​Frigør dig for ansvar for skjulte fejl og mangler

Jeg er bygningsingeniør og beskikket bygningssagkyndig. Derfor har jeg det rette udgangspunkt til at lave udførlige og ikke mindst lovlige tilstandsrapporter. Jeg kan også energimærke alt fra private hjem til større boligforeninger, hvilket er påkrævet ved køb, salg og udlejning af ejendom. Jeg tilbyder endvidere at lave el-rapporter i fællesskab med en samarbejdspartner.

​En tilstandsrapport er resultatet af en bygningsgennemgang, der er udført af en beskikket bygningssagkyndig under huseftersynsordningen. Den er ikke lovpligtig, men tilstandsrapporten og i øvrigt el-rapporten er en forudsætning for, at køberen kan tegne en ejerskifteforsikring. Dermed kan du som sælger frigøre dig for ansvar for skjulte fejl og mangler.​

4,9

base​ret på 28 anmeldelser.

Jeg har gode anbefalinger på 3byggetilbud.dk. Klik h​er for at læse alle anbefalinger.

stars

"Anbefaler ham til andre"

Super god service, venlig at snakke med, behagelig person. 

Christian

stars

"Meget tilfreds"

Meget tilfreds med den behandling vi og vores sag fik af Rune

Mikael

stars

"Flinke medarbejdere"

God oplevelse med Rune, flink og løsningsorienteret.

Julie

Kontakt mig

Kontaktoplysninger

Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

Amtsvejen 136

3390 Hundested

Tlf.: 61 26 77 62

E-mail: rune.bygningskonsulent@gmail.com

CVR: 41489537

3byggetilbud.dk

Brug for hjælp?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt